Menu
Billedserier
Bagagerumsmarked 2015
Billeder fra bagagerumsmarked lørdag d. 13/6-15

Tvis Skole


I et lille og velfungerende bysamfund som i Tvis, er det en stor fordel at overgangen fra børnehavebarn til skoleelev sker med kammerater som man kender, da der kun er én institution og én skole. Det giver tryghed og trivsel.

Tvis Skole har ca. 350 elever  og er en 1-2-sporet grundskole og en 3-4-sporet 8.-9. klasse. Skolen får elever til 8. klasse fra Nr. Felding skole og Halgård Skole.

Tvis Skole har et højt fagligt niveau, og en dygtig personalestab. Skolen har bl.a. innovative tiltag, som læseprojektet ”Orangeriet”, der blev startet op i 2010 for 7.-9. klasserne og endda blev indstillet til Årets Læseinitiativpris fra Landsforeningen for Læsepædagoger. 

Skolen er kendt for det høje faglige niveau og de gode karakterresultater, men det faglige niveau ikke det eneste parametre, en skole skal bedømmes på. Det handler også om elevernes trivsel i det daglige og deres personlige udvikling. Skolen  har i den forbindelse bl. a. et tæt samarbejde med Holstebro Elitesport, og har sammen emd dem udviklet et nyt særligt valgfag indenfor idræt og boldspil. Fra skoleåret 2011 startede skolen op med PALS - Positiv Adfærd gennem Læring og Samspil.

Der er til skolen knyttet to skolefritidsordninger med ialt ca. 120 børn. Lærkereden tager imod fra 0. klasse til og med 2. klasse og Fuglsang har børn fra 3. og 4. klasse.

Relateret stof
Grillhygge Fester i det fri.